- Valkfietsen.nl

Valk Exclusief Wielerkleding

Het begin van de zomer is het beste moment om weer op de fiets te stappen. Tijdens deze zomerse dagen heeft u alle vrijheid om kilometers lang te fietsen en nieuwe routes af te leggen. Niemand weerhoudt u ervan om samen met uw groep een hele dag op stap te zijn.

Le Tour de France

Bij thuiskomst staat een heerlijk koud drankje, samen met uw televisiescherm, met smart op u te wachten. Want tussen 07-07 tot en met 29-07 kunt u genieten van 21 etappes de Le Tour de France! Wij hoeven u zeker niet te overtuigen dat dit een fantastische zomer zal worden.

Valk Exclusief wielerkleding

Mocht u Valk Exclusief eens bezocht hebben, dan bent u vast op de hoogte dat wij ook erg van fietsen houden. Bijna al onze vestigingen verhuren e-bikes en 7 versnellingen fietsen. Nu vraagt u zich natuurlijk af wat dit met wielrennen te maken heeft. Dagelijks komen grote aantallen wielrenners bij ons langs voor een korte pauze op het terras. Valk Exclusief werd door deze wielrenners geïnspireerd om een eigen wielerkledinglijn te maken. Zo kunt u het seizoen starten met een nieuwe outfit. Graag verwelkomen wij u in onze hotels waar wij u kunnen informeren over onze beste fietsroutes.  

De Valk Exclusief wielerkledinglijn is verkrijgbaar in onze eigen webshop en op de volgende website.

Wij maken gebruik van cookies.