- Valkfietsen.nl

Hotel Akersloot

Hotel Akersloot

"Molens en de Zaanse schans"

Hotel Haarlem

"Vogelmeerroute via knooppunten op mobiele telefoon. Was fantastisch, zowel de route als de fietsen."

Hotel Assen

Hotel Assen

"65 km gefietst naar westerbork anwb routekaartje geeft een mooiere route dan de knooppuntenroute. kamp Westerbork stond op de kaart vreemd genoeg niet aangegeven als bezienswaardigheid. onderweg veel heide, mooie route, eten en drinken voor onderweg is aangeraden, wij kwamen weinig terrasjes tegen. mooie omgeving"

Hotel Vianen

"Mooie fiestroute langs de Lek. We bezochten "Het verdronken bos" en de bunkers uit de tweede wo. Ook het gezellige dorpje Culemborg met een mooi haventje"

Hotel Akersloot

Hotel Akersloot

"We hebben de 'Zee en meer' fietstocht van Van der Valk gedaan. Deze hebben wij enigszins aangepast. Mooie omgeving, goede fietsen!"

Hotel Zwolle

"We hebben de fietsroute rondje Zwolle gedaan. De route is echt prachtig! De kaart geeft niet echt aan, hoe de route is. Wij dachten met "rondje Zwolle" dat we veelal door de stad zouden fietsen. Dit is niet zo, je fietst over super leuke fietspaden door de natuur. Echt een prachtige route! Ook het hotel is super, goed eten, leuk personeel en de kamers zijn top!"

Hotel Zwolle

Hotel Zwolle

"Het was zo mooi fietsen in de omgeving Zwolle en Dalfsen dat je fietste zo tussen de schapen en dan weer in de bossen en zo weer tussen koeien. Wij zagen ooievaars langs het fietspad, waar een fietspad in het land was, heel erg mooi. En door de fietsknooppunten te fietsen kom je nog eens ergens"

Hotel Wieringermeer

"we waren nog nooit op Texel geweest en van der valk bood een arrangement aan met huur fietsen en een overtocht om dit eens te gaan verkennen. we hadden nooit gedacht dat wij in Nederland zo,n bijzonder eiland hadden."

Hotel Almere

Hotel Almere

''zeer mooi natuurgebied 'Oostvaardersplassen', rustige en leuke fietsroute uitgestippeld met knooppunten, weliswaar niet altijd even kloppend met knooppunten van 'knooppuntenroute.nl'. Almere stad met mooie architecturale gebouwen is zeker de moeite waard..."

 

Hotel Akersloot

''mooie omgeving om te fietsen. Veel te zien van strand tot steden.''

''Tocht door de duinen erg de moeite waard''

''Prachtige omgeving heel landelijk, dichtbij de kust"

''We hebben de 'Zee en meer' fietstocht van Van der Valk gedaan. Deze hebben wij enigszins aangepast. Mooie omgeving, goede fietsen!'

 

Hotel Wolvega

Hotel Wolvega

"Veel mooie fietspaden, heel rustig, met mooie vergezichten over riet, water en bos. Met een zelf te bedienen pondje over gevaren. En natuurlijk het natuurgebied de Weeribben."

Hotel Sneek

"Friesland is top en met v.d. Valk erbij het helemaal SUPER!!!"

Boek nu

Fietsen in Spier

Hotel Spier

''De omgeving is prachtig, zeer afwisselend er zijn veel mogelijkheden om even te rusten of om door een dorp te wandelen.''

Wij maken gebruik van cookies.