Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Deventer
Hotel Deventer
Overnachten in comfort
Overnacht in onze luxe suites

Hotel Deventer

Het eerste energie neutrale Valk Hotel in Deventer heeft haar deuren in januari 2021 geopend. Het hotel is gunstig gelegen aan de A1 en aan de rand van een prachtig bosrijk gebied. Laat u verrassen door de bruisende Hanzestad met knusse winkelstraatjes of ontdek de groene omgeving. Natuurlijk mogen de wellness, het zwembad en moderne fitness niet ontbreken om u van alle gemakken te voorzien.
 • bed-x-large
  icon
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
75 beoordelingen
J.v.L.
Hotel Deventer  
prima prijs/kwaliteit verhouding

Prima suite. Alleen jammer dat het zo warm was: we hebben (uiteraard) de airco op 18 graden gezet, maar de eerste nacht was het nog enorm warm. Volgens mij is er ook vloerverwarming en stond die te stoken. Housekeeping had, na het werken in de suite, weer de temperatuur op 21 gezet (!) Gelukkig konden twee tuindeuren open (wel verkeerslawaai) maar gelukkig koelde het af. Volgens mij kunnen jullie echt bezuinigen op de stookkosten: het hoeft niet zo warm te zijn. Want dat dekbed heeft geen enkel nut.

Hotels in de buurt

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn is met 151 luxe kamers, 14 Multifunctionele zalen en een verfijnd restaurant de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als recreatieve gasten. Ontdek het stadscentrum van Apeldoorn of geniet van natuurgebied "De Veluwe".

  Meer
 • Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven - bij Arnhem A12 beschikt over een modern wellness center, luxe kamers en een sfeervol à la carte restaurant. Een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Vanuit het hotel bent u binnen 20 minuten in Arnhem.

  Meer
Ga naar alle hotels