Direct naar de contentDirect naar de footer
Bent u benieuwd naar andere fietsen van QWIC?
Bent u benieuwd naar andere fietsen van QWIC?

Klik hier

Over QWIC

QWIC is een van origine Nederlands opgericht bedrijf net zoals Van der Valk. We delen op veel gebieden dezelfde waarden en normen wat betreft duurzaamheid. Dit heeft geleid tot een fantastische samenwerking!

Wilt u graag een QWIC E-bike uitproberen?
Reserveer uw fiets hier
  • Duurzaam Alternatief in plaats van de vierwieler

    QWIC zet zich in, door het ontwikkelen van innovatieve e-bikes, voor een toekomst met autovrije steden, om zo de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren.

    Door het gebruik van designelementen en vernieuwingen uit de automotive industrie bieden ze een serieus alternatief voor de vierwieler. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tillen wij ieder jaar onze elektrische fietsen naar een hoger niveau.

  • Mobiliteit is key

    De toenemende vraag naar mobiliteit veroorzaakt in en rondom de grote steden steeds meer verkeersproblemen en het vergroot de druk op moedernatuur. Dit biedt kansen voor de ontwikkeling van duurzaamheid en persoonlijk transport.

    Tegenwoordig zijn de accu's veel sterker geworden ten opzichte van afgelopen jaren. Nu is het al mogelijk om 85km te fietsen met een volle accu.

Modern Design

Modern Design

Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende e-bikes. Wij zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren.

Het merendeel van onze medewerkers gebruikt de QWIC e-bike voor woon-/werkverkeer. Zo worden alle dagelijkse uitdagingen zelf ondervonden en meegenomen in de ontwikkeling van het uiteindelijke product.

Wilt u graag een overzicht zien van alle e-bike modellen van QWIC?

Kijk hier

Fietsverhuur faciliteiten