- Valkfietsen.nl

Spaar voor korting bij Profile & Bike Totaal

Wanneer u een fiets reserveert via onze website ontvangt u na afloop van uw fietstocht een €5 (bij gewone fietsverhuur) of €10 (e-bike) Fietsenbon Actiebon, die t/m 31-3-2018 te besteden is bij alle Profile & Bike Totaal vestigingen.

Bekijk de actiebon

Fietstassen inclusief Lunchpakket

Via deze website reserveert u bij één van onze Valk Exclusief hotels een fietstas met lunchpakket voor onderweg. Elk Valk Exclusief hotel heeft 3 fietsroutes (van ongeveer 20/40/60km) klaar liggen voor u, deze routes zitten ook al in de fietstas. U bestelt uw lunchpakket, fietstas en huurfiets simpel en eenvoudig online. Uw fietsdag is zo ook onderweg compleet verzorgd!

Reserveer nu

Samenwerking met Fietsknoop

Fietsknoop is dé gratis fietsrouteplanner voor knooppuntroutes. Snel en makkelijk te bedienen op je smartphone of tablet. Maak, print en deel je eigen fietsroutes in de handige app en op de website fietsknoop.nl. Of kies een mooie route uit onze database. Fiets je route met GPS en spraakondersteuning door heel Nederland, België en de grensstreek met Duitsland. Werkt ook offline. Met alle Valk Exclusief hotels op de kaart. De Fietsknoop app is er voor iOS, Android en Windows!

 

   
Bekijk de knooppuntroutes
8,0
1358 Reviews

Hotel Hengelo / 2-3-2019 00:00:00

Enschede goed te doen met fiets

Meer beoordelingen
Gebaseerd op::
Algemene waardering
8,6
Omgeving
8,2
Bezienswaardigheden
8,7
Huurfiets
8,1

QWIC E-bike N7.1 als beste getest

De Telegraaf is in samenwerking met de consumentenbond op zoek gegaan naar de beste elektrische fiets met voorwielmotor. De QWIC E-bike n7.1 kwam duidelijk als winnaar uit de test van de Telegraaf.

lees verder
Wij maken gebruik van cookies.