- Valkfietsen.nl

Spaar voor korting bij Profile & Bike Totaal

Wanneer u een fiets reserveert via onze website ontvangt u na afloop van uw fietstocht een €5 (bij gewone fietsverhuur) of €10 (e-bike) Fietsenbon Actiebon, die t/m 31-3-2018 te besteden is bij alle Profile & Bike Totaal vestigingen.

Bekijk de actiebon

Fietstassen inclusief Lunchpakket

Via deze website reserveert u bij één van onze Valk Exclusief hotels een fietstas met lunchpakket voor onderweg. Elk Valk Exclusief hotel heeft 3 fietsroutes (van ongeveer 20/40/60km) klaar liggen voor u, deze routes zitten ook al in de fietstas. U bestelt uw lunchpakket, fietstas en huurfiets simpel en eenvoudig online. Uw fietsdag is zo ook onderweg compleet verzorgd!

Reserveer nu

Samenwerking met Fietsknoop

Fietsknoop is dé gratis fietsrouteplanner voor knooppuntroutes. Snel en makkelijk te bedienen op je smartphone of tablet. Maak, print en deel je eigen fietsroutes in de handige app en op de website fietsknoop.nl. Of kies een mooie route uit onze database. Fiets je route met GPS en spraakondersteuning door heel Nederland, België en de grensstreek met Duitsland. Werkt ook offline. Met alle Valk Exclusief hotels op de kaart. De Fietsknoop app is er voor iOS, Android en Windows!

 

   
Bekijk de knooppuntroutes
8,2
787 Reviews

Hotel Kasteel Bloemendal / 19-4-2018 00:00:00

Kijk of de fietsen volledig zijn opgeladen. Wij zijn na 3 km terug gegaan naar hotel, omdat de accu bijna leeg was. Snelle service hebben gelijk andere fietsen gekregen

Meer beoordelingen
Gebaseerd op::
Algemene waardering
8,6
Omgeving
8,2
Bezienswaardigheden
8,6
Huurfiets
8,2

QWIC E-bike N7.1 als beste getest

De Telegraaf is in samenwerking met de consumentenbond op zoek gegaan naar de beste elektrische fiets met voorwielmotor. De QWIC E-bike n7.1 kwam duidelijk als winnaar uit de test van de Telegraaf.

lees verder
Wij maken gebruik van cookies.